Какво не знаете за йонизаторите за стая?

Какво не знаете за йонизаторите за стая?

В днешно време все повече хора страдат от алергии към домашен прах, мухъл, плесен, акари и  редица други. По тази причина всички търсим средство, с което да пречистим въздуха, премахнем неприятните миризми в стаите и да предотвратим симптомите на алергия.

Йонизаторите за стая добиха популярност през последните години. Много специалисти ги определят като средство, с което се подобрява качеството на въздуха в помещенията. Затова в тази статия ще Ви споделим няколко факта, които може би не знаете за йонизаторите за стая.

Йонизаторите за стая използват високо напрежение за да създадат електрически заряд или частици. Те преминават през него и образуват молекули, които се разпръскват във въздуха. И в двата случая крайният резултат са частици с електрически заряд.

Заредените частици се привличат към частици или повърхности с обратен заряд. Това кара частиците да се свързват, образувайки по-големи и тежки частици. Те се „утаяват” във въздуха и върху близките повърхности. Те могат да бъдат привлечени и от повърхности като килими и завеси, стига те да са получили  положителен заряд чрез статично електричество.

Как точно йонизаторите за стая ще пречистват въздуха зависи изцяло от модела и неговото устройство. Някой йонизатори нямат вентилатори и разчитат на въздушните потоци в стаята, за да пренесат частиците. Тези йонизатори за стая са изключително тихи, но отнема много време да пречистят целия въздух в помещението.

Други йонизатори за стая имат вентилатор и го използват, за да ускорят пречистването на въздуха. Освен това има и модели, които комбинират в себе си няколко технологии за почистване на въздуха.

Съветваме Ви преди да се спрете на точно определен йонизатор за стая да се посъветвате с нашите сътрудници. Те ще се съобразят с нуждите и ще Ви препоръчат най-подходящите модели за Вашия дом.

Свържете се с нас на телефон: 0996 03 03 03 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Категории за статии

Последни статии

Последни коментари

Полезно

Полезнa информация относно озон, озонатори за вода и въздух.

Какво не знаете за йонизаторите за стая?

Какво не знаете за йонизаторите за стая? - Озонатори за въздух

В днешно време все повече хора страдат от алергии към домашен прах, мухъл, плесен, акари и  редица други. По тази причина всички търсим средство, с което д В днешно време все повече хора страдат от алергии към домашен прах, мухъл, плесен, акари и  редица други. По тази причина всички търсим средство, с което д 2021-01-28T17:48:49+02:00 Какво не знаете за йонизаторите за стая?

<p>В днешно време все повече хора страдат от алергии към домашен прах, мухъл, плесен, акари и &nbsp;редица други. По тази причина всички търсим средство, с което да пречистим въздуха, премахнем неприятните миризми в стаите и да предотвратим симптомите на алергия.</p> <p>Йонизаторите за стая добиха популярност през последните години. Много специалисти ги определят като средство, с което се подобрява качеството на въздуха в помещенията. Затова в тази статия ще Ви споделим няколко факта, които може би не знаете за йонизаторите за стая.</p> <p><a href="https://ozonatori.bg/product/nastolen-yonizator-green-fresher" title="Йонизатор за пречистване на въздух"><strong>Йонизаторите за стая</strong></a> използват високо напрежение за да създадат електрически заряд или частици. Те преминават през него и образуват молекули, които се разпръскват във въздуха. И в двата случая крайният резултат са частици с електрически заряд.</p> <p>Заредените частици се привличат към частици или повърхности с обратен заряд. Това кара частиците да се свързват, образувайки по-големи и тежки частици. Те се &bdquo;утаяват&rdquo; във въздуха и върху близките повърхности. Те могат да бъдат привлечени и от повърхности като килими и завеси, стига те да са получили &nbsp;положителен заряд чрез статично електричество.</p> <p>Как точно йонизаторите за стая ще пречистват въздуха зависи изцяло от модела и неговото устройство. Някой йонизатори нямат вентилатори и разчитат на въздушните потоци в стаята, за да пренесат частиците. Тези йонизатори за стая са изключително тихи, но отнема много време да пречистят целия въздух в помещението.</p> <p>Други <a href="https://ozonatori.bg/category/yonizatori" title="Йонизатори - Ozone Life - Озонатори за вода и въздух">йонизатори</a> за стая имат вентилатор и го използват, за да ускорят пречистването на въздуха. Освен това има и модели, които комбинират в себе си няколко технологии за почистване на въздуха.</p> <p>Съветваме Ви преди да се спрете на точно определен йонизатор за стая да се посъветвате с нашите сътрудници. Те ще се съобразят с нуждите и ще Ви препоръчат най-подходящите модели за Вашия дом.</p> <p>Свържете се с нас на телефон: <span><em><strong><a href="tel:+359996030303" title="Озонатори от Ozone Life">0996 03 03 03</a></strong></em></span><span>&nbsp;</span></p>

, ,
Сравнение на продукти