Озонаторът дезинфекцира предмети и повърхности

Озонаторът дезинфекцира предмети и повърхности

Озонът е дезинфектант, който в газообразно състояние може да въздейства на всички предмети и повърхности, дори и на най-трудно достъпните, които обикновено не се почистват редовно – места над и зад гардероби, между мебели, лавици, корнизи, рамки, картини, вентилационни системи и отдушници, скрити ъгли на стаите, високи шкафове. Там унищожава намиращите се вируси, бактерии, колиформни бактерии, стафилококи, плесени и полените, причиняващи алергии.

Тъй като обработката с течен дезинфектант може да причини повреди на много предмети и уреди – компютри, телевизори, стенни часовници, плюшени играчки, антикварни предмети, книги и много други, третирането с озон е незаменимо.

Озонаторът създава достатъчно активен кислород и аниони за стерилизиране на медицински и зъболекарски принадлежности, дрехи в гардеробите и килерите, където предпазва от поява на мухъл и молци, продуктите в шкафовете, излъчващи миризми, предметите и уредите в детската стая - бебешки дрехи и играчки, залъгалки, биберони и шишета за хранене.

Озонирането е акт, използван в много различни области. Сред най-често срещаните приложения могат да бъдат отчетени:

Дезинфекция на различни видове помещения (стаи, къщи, мазета, складове, офиси, магазини, басейни, съблекални, хотели, болници, кабинети на лекари и др.).

Дезинфекция на автомобили - отстраняване на неприятна миризма от интериора, дезинфекция на климатика, отстраняване на неприятни миризми от различен произход - цигарен дим, мирис на изгаряне и след пожари, миризма на животни, бои, плесен и отстраняване на влагата от стаите.

В допълнение към горното, дезинфекцията с озон се използва, наред с други неща, за изсушаване на сгради, почистване на щети от вода или дезинфекция на различни течности за пиене. Също така и от хотели, къщи за гости и други компании с нощувки - прилагането на озониране съкращава времето им за подготовка на стаите за следващите гости. Уелнес центрове, SPA салони, салони за красота - благодарение на озонирането, те имат възможност да създават чист въздух и по-ефективна поддръжка на хигиената на високо ниво. Лекари за консултации и лечение - озонът им позволява бързо да дезинфекцират и стерилизират цялото помещение и унищожават вредните микроорганизми.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Категории за статии

Последни статии

Последни коментари

Полезно

Полезнa информация относно озон, озонатори за вода и въздух.

Озонаторът дезинфекцира предмети и повърхности

Озонаторът дезинфекцира предмети и повърхности

Озонът е дезинфектант, който в газообразно състояние може да въздейства на всички предмети и повърхности, дори и на най-трудно достъпните, които обикновено Озонът е дезинфектант, който в газообразно състояние може да въздейства на всички предмети и повърхности, дори и на най-трудно достъпните, които обикновено 2020-10-26T17:53:00+02:00 Озонаторът дезинфекцира предмети и повърхности

<p><a href="https://ozonatori.bg/category/ozonatori-za-vazduh">Озонът е дезинфектант</a>, който в газообразно състояние може да въздейства на всички предмети и повърхности, дори и на най-трудно достъпните, които обикновено не се почистват редовно &ndash; места над и зад гардероби, между мебели, лавици, корнизи, рамки, картини, вентилационни системи и отдушници, скрити ъгли на стаите, високи шкафове. Там унищожава намиращите се вируси, бактерии, колиформни бактерии, стафилококи, плесени и полените, причиняващи алергии.</p> <p>Тъй като обработката с течен дезинфектант може да причини повреди на много предмети и уреди &ndash; компютри, телевизори, стенни часовници, плюшени играчки, антикварни предмети, книги и много други, третирането с озон е незаменимо.</p> <p>Озонаторът създава достатъчно активен кислород и аниони за стерилизиране на медицински и зъболекарски принадлежности, дрехи в гардеробите и килерите, където предпазва от поява на мухъл и молци, продуктите в шкафовете, излъчващи миризми, предметите и уредите в детската стая - бебешки дрехи и играчки, залъгалки, биберони и шишета за хранене.</p> <p>Озонирането е акт, използван в много различни области. Сред най-често срещаните приложения могат да бъдат отчетени:</p> <p>Дезинфекция на различни видове помещения (стаи, къщи, мазета, складове, офиси, магазини, басейни, съблекални, хотели, болници, кабинети на лекари и др.).</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/16702/files/image/4-5f96f0438adc8.jpg" /></p> <p><a href="https://ozonatori.bg/product/yonizator-za-kola-mega-ionix"><strong>Дезинфекция на автомобили</strong></a> - отстраняване на неприятна миризма от интериора, дезинфекция на климатика, отстраняване на неприятни миризми от различен произход - цигарен дим, мирис на изгаряне и след пожари, миризма на животни, бои, плесен и отстраняване на влагата от стаите.</p> <p>В допълнение към горното, дезинфекцията с озон се използва, наред с други неща, за изсушаване на сгради, почистване на щети от вода или дезинфекция на различни течности за пиене. Също така и от хотели, къщи за гости и други компании с нощувки - прилагането на озониране съкращава времето им за подготовка на стаите за следващите гости. Уелнес центрове, SPA салони, салони за красота - благодарение на озонирането, те имат възможност да създават чист въздух и <strong>по-ефективна поддръжка на хигиената на високо ниво</strong>. Лекари за консултации и лечение - озонът им позволява бързо да дезинфекцират и стерилизират цялото помещение и унищожават вредните микроорганизми.</p>

,
Сравнение на продукти